FedegariA FEDEGARI Autoclavi s.p.a. egyedi igényekre tervezett, a gyógyszeripari , a biotechnológiai ,az élelmiszeripari gyártásban alkalmazható berendezéseket, berendezés-láncolatokat és komponenseket gyártó , a világon az egyik legismertebb vállalat-csoport. A vállalat know-how-ja elsősorban a steril folyamatokat érinti. A Fedegari Autoclavi s.p.a. –t az 1950- es évek első éveiben a Fedegari- testvérek, Giampiero és Fortunato Fedegari alapították.

A kezdeti években egy apró, kézműves méretű és jellegű üzemként működött ahol különböző hengerelt acél.lemezeket gyártottak. Ezt követően az elsősorban gyógyszeripari felhasználásra alkalmas sterilizálók kerültek előtérbe . Az 1990- es évektől kezdődött az alkalmazások szakosodása, az újabb fejlesztések a különösen kritikus folyadékok ( elsősorban CO2) alkalmazását is lehetővé tették. A standard, 50- 70 báros értékeken működő berendezések sorozat-gyártása mellett egyedi fejlesztésű , 200-500 báros nyomással működő újabb technológiák alkalmazására is sor került.

A Fedegari –cégcsoport napjainkban 6 cégből áll és 300 embert foglalkoztat.


SkanA SKAN vállalatot 1968- ban kereskedelmi cégként alapították. 1993- tól kevés típusú, kisebb berendezéseket gyártó mikrovállalkozássá majd a későbbi években kiváló minőségű,saját fejlesztésű gépeket előállító nemzetközi céggé fejlődött. Ma a SKAN minden kétséget kizáróan a gyógyszeripari izolátor- technológia piacvezető szereplője. Ez a siker a folyamatos innovációnak, az egyedi igények kiszolgálásának , a háttérben zajló tudományos kutatásoknak és a cégen belüli felkészült ,igényes szakmai támogatásnak köszönhető.A GRONINGER egy sikeres, komoly tapasztalattal rendelkező, dinamikusan fejlődő, a világon összesen 980 alkalmazottal dolgozó nagyvállalat.

A gyógyszer- és kozmetikai iparágaknak, rendkívüli szaktudással tervez és készít speciális, csúcstechnológiás töltő- és lezáró gépsorokat , fecskendő – feldolgozásra alkalmas gépeket , sterilizáló alagutakat, címkéző gépeket, gyógyszeripari – és kozmetikai termékek – injekciók, fiolák, palackok, orrcseppek, parfümök, szemcseppek, a haj- és a bőr ápoló termékek gyártásához.


GE - Kaye

2013- tól a Kaye az Amphenol Corporation nevű cégcsoport tagja. Alapításától kezdve ipari felhasználású , magas pontosságú mérő- rendszereket fejleszt, ezen a területen nagy ismertség jellemzi.

A KAYE 30 év óta gyógyszer- és kémia-ipari , biotechnológiai hő-folyamatok validálására, monitorozására alkalmas rendszereket tervez és kivitelez . Jelenleg több mint 30.000 KAYE- rendszert használnak a világban. A számítógépes vezérlés egyedi alkalmazásokat , az Ügyfelek egyedi folyamatainak validálását , fejlesztéseket is lehetővé tesz.